Nike Air Jordan 1 New Love
liquiproof, Sneakers

De Nike Air Jordan 1 Mid ‘New Love’ Retro

Een paar waar ik al een tijdje een oogje op had, de Nike Air Jordan 1 Mid ‘New Love’ in een retro jasje. Helaas kwamen ze eerst alleen in dames maten en moest ik geduldig afwachten. Gelukkig kwam Nike op 7 mei ein-de-lijk met de herenmaten. Dankzij Paypal one click had ik ze binnen een minuut besteld en afgerekend!

Omdat het ‘old love / new love’ paar al zo’n 10 jaar bestond was het tijd voor een retro. De ‘old love’ ook wel ‘black toe’ staat voor Michael zijn basketbal liefde en de ‘new love’ zijn liefde voor motorsport. De retro’s zijn identiek aan de originele modellen die 21 april 2007 op de markt verschenen.

Toen ze dan eindelijk binnen kwamen kon ik niet wachten om ze uit te pakken. Dat zwart en geel goed samen gaan is een ongeschreven regel, en deze ‘New Love’ Retro maakte dit meer dan waar. Uiteraard gelijk een paar toffe foto’s geschoten en ze goed ingespoten met Liquiproof. Aangezien je in Nederland van zon naar regen kan gaan in een paar minuten tijd!

Omdat ik zo blij was met dit paar heb ik een paar dagen gewacht om ze voor het eerst te dragen. Het welbekende ‘Undeadstock’ moment vond namelijk plaats in Parijs. Ik had toevallig een paar dagen later een dagje Parijs gepland staan en vond dit hét moment om ze aan te trekken. En zoals verwacht, ook het draagcomfort was perfect zeker tijdens zo’n lange dag wandelen.

klik voor de grotere afbeelding

Liquiproof

Liquiproof Premium Protector 50ml – Beschermspray voor sneakers

 14,95  13,95
In winkelwagen

Deze blog is een samenwerking met Daily Supply

Dennis is onderdeel van Daily Supply. Daily Supply is een online magazine waar je jouw dagelijkse dosis Fashion, Lifestyle en Music kan ophalen. Op Daily Supply worden meningen, ervaringen en alles wat je hoort te weten rondom sneakers, fashion, gadgets, muziek en veel meer gedeeld.